Twinlife

Meer over dit merk

Twinlife is een zelfstandige en succesvolle Nederlandse onderneming. Twinlife is opgericht in 1996 door de bekende voetballers en tweeling Frank en Ronald de Boer. De broers waren de inspiratie voor en eveneens het gezicht van Twinlife waardoor de populariteit van het merk in rap tempo groeide. Hierdoor staat het merk voor voetbal, vrienden en een sportieve levensstijl.

Twinlife staat bekend om zijn looks met veel details en een sportieve inslag en de uitstekende kwaliteit.

Het hoofdkantoor van Twinlife is gevestigd in Baarn. Hier wordt met een toegewijd team gewerkt aan de ontwikkeling van het merk, alle segmenten worden geregeld vanuit Baarn, van het ontwerp tot de distributie naar internationale verkopers van de kleding. In de kwaliteit en de afwerking van de kleding zie je de passie en gedrevenheid van het team achter Twinlife terug.

Twinlife heeft elk seizoen een ruime collectie bestaande uit bijvoorbeeld: Jassen, vesten, truien overhemden en nog veel meer. De collecties van Twinlife hebben een regular fit en een sportief uiterlijk. De pasvorm van Twinlife is comfortabel en alle items zijn makkelijk op elkaar af te stemmen. Broeken, truien, jacks en shirts passen wat betreft kleur en ontwerp prima bij elkaar, waardoor er voor iedereen een complete outfit te scoren valt! De artikelen van Twinlife zijn te verkrijgen in de maten M t/m 4XL.

Collectie van Twinlife bij RM Fashion