Polo’s

poloshirts-rm fashion

In geen enkele kledingkast van de man mag een mooi, goed zittend, poloshirt ontbreken. De polo’s zijn goed te combineren voor een casual look maar ook zeker voor een zakelijke look. Combineer de polo in uw vrije tijd op een spijker- of korte broek en naar kantoor op een nette broek met een blazer of pull over met V-hals. De polo zorgt ervoor dat je er stijlvol en netjes uit kunt zien zonder gebruik te hoeven maken van een overhemd.

De polo is een uitstekend kledingstuk voor elk seizoen. In de lente en de zomer draag je gemakkelijk een polo met korte mouwen en in de herfst en de winter zijn er polo’s met lange mouwen.

Polo’s zijn er in veel verschillende soorten. RM Fashion heeft casual polo’s in verschillende kleuren met stoere opdrukken, maar de polo met een subtiel werkje mag hier ook zeker niet aan ontbreken, evenals de effen polo’s die in allerlei kleuren leverbaar zijn.

De polo mag in het werk ook zeker niet ontbreken. Bent u op zoek naar een polo voor uw bedrijf, dan kunnen wij de polo’s ook voor u borduren met uw bedrijfslogo. Hiermee geeft u uw polo een luxe en nette uitstraling wanneer u bij uw klant komt.

Kijk voor meer informatie op de pagina borduren.

Baileys polo's RM Fashion
Casa-moda-poloshirts-rm fashion