Grote maten herenkleding nabij Heerenveen

Grote maten herenkleding in de buurt van Heerenveen vindt u bij RM Fashion in Kampen. Zowel voor de lange als bredere man heeft RM Fashion een uitgebreide collectie aan modieuze grote maten herenkleding. Onze grote maten herenkleding is verkrijgbaar in de maten M tot en met 8XL. Naast casual kleding, zoals truien, jeans, t-shirts, polo’s, vesten en jassen, hebben we ook speciaal samen te stellen kostuums van Carl Gross. Zo is er voor iedere man die op zoek is naar grote maten herenkleding nabij Heerenveen iets te vinden!

BEKIJK HIER ONZE COLLECTIE!

Grote maten herenkleding Heerenveen
45450

Breed assortiment merkkleding

De man die op zoek is naar grote maten herenkleding uit Heerenveen wordt bij ons op zijn wenken bediend. Wij zijn ons ervan bewust dat ook de grote man natuurlijk modebewust is. Naast dat de kleding van goede kwaliteit is, wilt u natuurlijk ook dat over de pasvorm is nagedacht. Zodoende bevat onze collectie dan ook de nodige bekende kwaliteitsmerken, die kleding maken speciaal voor mannen van uw postuur. Hieronder vallen onder andere de fameuze kostuums van Carl Gross. Enkele andere bekende merken uit onze collectie zijn:

  • Baileys & Giordano
  • Casa Moda
  • Girav
  • Meyer
  • Mustang
  • Paddock
  • Twinlife

Twee adressen voor grote maten herenkleding nabij Heerenveen

Voor grote maten herenkleding in de omgeving van Heerenveen bent u bij RM Fashion in Kampen dubbel aan het juiste adres. In de Geerstraat, een zijstraat van de Oudestraat (de grootste winkelstraat in Kampen), vindt u namelijk twee vestigingen van RM Fashion. Nadat RM Fashion uit haar jasje was gegroeid, openden we in 2014 een tweede filiaal aan de Geerstraat 40. Hier hebben we onder meer een speciale afdeling voor extra lange kleding. Zowel blouses als jeans in extra grote lengtematen vindt u hier. Ook wanneer u vanuit de omgeving Apeldoorn, Emmeloord of Harderwijk komt, bent u bij ons aan het juiste adres.

Kom dus vooral eens langs bij RM Fashion: dé specialist in grote maten herenkleding nabij Heerenveen! Ons filiaal aan de Geerstraat is van maandagmiddag tot en met zaterdag geopend. De tweede winkel, op nummer 40, is ‘s maandags gesloten. Liever thuis passen? Dat kan natuurlijk ook. Bestelt u dan de gewenste kleding middels het contactformulier. Graag het artikelnummer en de kleurcode van het artikel invullen, dan zorgen wij dat de kleding naar u toekomt. Telefonisch bestellen kan natuurlijk ook. Belt u dan naar 038 33 348 00.

Vanzelfsprekend helpen wij u ook graag met passend kledingadvies. Onze medewerkers weten immers hoe lastig het kan zijn voor grote mannen om prettig zittende én mooi ogende kleding te vinden. We nemen dan ook graag de tijd voor u. Komt u dus vooral eens langs bij uw favoriete zaak voor grote maten herenkleding in de regio Heerenveen!