GROTE MATEN HERENKLEDING IN KAMPEN

RM Fashion heeft veel ervaring met de in- en verkoop van grote maten herenkleding. In Kampen beschikken wij over twee mooie winkels waar wij u graag van advies voorzien. Onze herenkleding in grote maten loopt van medium tot wel 8 keer XL! Al meer dan 30 jaar adviseren en verkopen wij grote maten herenkleding. Een echt familiebedrijf wat doorgegeven is van generatie op generatie. Meer weten over onze grote maten herenkleding? Bezoek onze winkels of neem telefonisch contact op via: 038 332 67 43.

BEKIJK HIER ONZE COLLECTIE!

Grote maten herenkleding

GROTE MATEN KLEDING HEREN (BROEKEN, JASSEN, OVERHEMDEN EN MEER!)

Niets is makkelijker dan al je herenkleding in grote maten bij dezelfde winkel kopen. Goed advies en mooie kleding dat op elkaar aansluit. Bij RM Fashion komt u alle soorten kledingstukken tegen. Grote maten heren broeken, jassen, overhemden, T-shirts, truien of vesten. Alles is mogelijk in onze winkels in Kampen. Daarnaast kunt u ook bij ons terecht voor een kostuum met een grote maat. Deze kunnen wij eventueel ook voor u op maat maken. Wij adviseren u graag in onze grote maten herenkleding. Bovendien zijn wij ook eenvoudig te bereiken voor grote maten herenkleding vanuit diverse plaatsen als Apeldoorn, Emmeloord, Harderwijk, Heerenveen en omgeving!

DIVERSE TOPMERKEN AANWEZIG

Onze grote maten herenkleding bestaat uit verschillende gerenommeerde merken. Deze merken kunt u vinden in onze winkels in Kampen. U vindt hier onder andere; Allsize, Casa Moda, Wrangler, New Star jeans en Twinlife. Kom gezellig langs bij een van onze winkels in de Geerstraat. Wij zijn gevestigd op nummer 27 en op nummer 40. Wij helpen u graag verder en geven advies over onze grote maten herenkleding. Bekijk ook de aanbiedingen op het gebied van grote maten kleding voor heren op de website. Deze proberen wij bovendien regelmatig te vernieuwen.

GROTE MATEN HERENKLEDING PLUS EIGEN BORDUURSTUDIO!

Zit een bepaald kledingstuk van onze grote maten herenkleding net niet helemaal naar wens? Met een computergestuurde borduurmachine kunnen alle wensen ingewilligd worden. Wij kunnen ook een logo voor u laten opdrukken. Bestelt u liever direct online? Geef dan uw grote maten herenkleding door via het contactformulier. Wij sturen het dan zo snel mogelijk naar u op. Wij ontvangen hiervoor graag het artikelnummer en het kleurnummer. Telefonisch contact opnemen? U belt 038 332 67 43 voor de Geerstraat 27. De Geerstraat 40 bereikt u via 038 333 48 00. Voor grote maten herenkleding kiest u RM Fashion!