Broeken en jeans

Op zoek naar een broek? Zoek dan niet verder.

Bij RM Fashion hebben we broeken in alle maten en soorten. Of u nu een broek zoekt voor de slanke lange man of een broek voor de wat stevigere korte man, RM Fashion heeft het allemaal. Van bekende merken zoals Wrangler, Hattrick, Meyer en ga zo maar door. Tot misschien voor u minder bekende merken. Voor elke pasvorm kunt u bij ons slagen. Wij hebben broeken voor bijvoorbeeld stevige bovenbenen. Hiermee kunt u goed slagen met de Mustang Big Sur.

Van het merk 24/7 hebben wij een uitgebreide collectie in allerlei soorten kleuren spijkerbroeken. Dit is een ideale broek voor alledaags maar dit is ook een perfecte werkspijkerbroek.

De meeste broeken uit onze collectie bevatten stretch, dit is ideaal omdat de broek zich vormt en mee rekt waardoor deze niet strak zit.

De broeken uit onze collectie gaan van spijkerbroek tot pantalon, en alles wat daar tussen zit. Van de maten 32 tot heel groot. Van lengte 30 tot en met lengte 40. Mocht u uw maat hier niet tussen kunnen vinden, neem dan gerust contact met ons op. Of kom langs in 1 van onze winkels.