New Star jeans

De geschiedenis

Basic Fancy Line B.V. werd in 1987 opgericht en is een groothandel in vrijetijdskleding. Zij zijn gespecialiseerd in jeans en casuals, dat zich uitte in een door- en door- ontwikkeld product.

Het label ‘NEW STAR’ is in de loop der jaren toonaangevend gebleken, heeft een eigentijds karakter, een herkenbare pasvorm en een uitgebalanceerde collectie.

Deze vertrouwde uitstraling en een gegarandeerde continuïteit van onze ontwerpen is dat wat onze klanten willen. Kortom: inspelen op de marktvraag. Dat laatste heeft geresulteerd in twee duidelijke producten in een correcte prijs- en kwaliteitsverhouding.

Zij brengen onder het label ‘NEW STAR’  een uitgebreid NOOS- programma (Never Out Of Stock) met een sterk marktaandeel. Door deze producten vermijden wij de complexiteit die de markt al kent en zijn betrouwbaar in onze leveringen.

Basic Fancy Line is gevestigd in Terheijden, ten noorden van Breda. Het kantorencomplex en het distributiecentrum is ondergebracht in een compleet gerenoveerd gebouw. Hier werkt ons in- house stylingteam aan de collecties.