Grote maten herenkleding nabij Apeldoorn

Grote maten herenkleding in Apeldoorn gezocht? Dan kan RM Fashion u verder helpen. Wij beschikken over twee mooie winkels met grote maten herenkleding tot wel 8 keer XL. Het assortiment is zeer breed en wordt regelmatig aangevuld met nieuwe collecties en merken. Naast ons aanbod aan grote maten herenkleding kunt u bij ons ook terecht voor een groot kostuum. Deze kostuums zijn leverbaar tot maat 68. Broeklengtes van deze kostuums lopen tot maat 40. Kies bij grote maten herenkleding nabij Apeldoorn voor RM Fashion!

BEKIJK HIER ONZE COLLECTIE!

Grote maten herenkleding Apeldoorn

Diverse topmerken in onze collectie!

Onze collectie met grote maten herenkleding nabij Apeldoorn bestaat uit diverse bekende merken. Merken die gespecialiseerd zijn in grote maten. De volgende merken kunt u vinden binnen ons assortiment:

– New Star jeans
– Allsize
– Marvelis
– Girav
– Wrangler

Naast deze merken zijn er nog veel meer merken te vinden in onze winkels. Wij vullen onze collecties regelmatig aan met nieuwe grote maten herenkleding en merken. Informeer naar de mogelijkheden van onze grote maten herenkleding nabij Apeldoorn. Naast ons ruime assortiment aan herenkleding beschikken wij ook over kostuums voor grote mannen. Deze kunt u passen in onze winkels, wij voorzien u graag van advies!

Ruim assortiment en maten tot 8 keer XL!

RM Fashion is een echt familiebedrijf wat is opgericht door Bertus Veneboer. In 1999 is het bedrijf overgenomen door schoonzoon Ronnie Mooiweer. Daarnaast is in 2014 een tweede vestiging geopend aan de Geerstraat 40. Deze winkel wordt gerund door Rob Lindeboom, de schoonzoon van Ronnie Mooiweer. In zijn 30-jarig bestaan heeft RM Fashion een goede reputatie opgebouwd, daarom komen klanten uit heel Nederland bij ons langs. Grote maten herenkleding nabij Apeldoorn gezocht? Kies voor RM Fashion in Kampen!

Grote maten herenkleding nabij Apeldoorn? Kies RM Fashion!

Wij helpen u graag verder met grote maten herenkleding nabij Apeldoorn. Wij beschikken over twee mooie winkels in het centrum van Kampen. Deze zijn te vinden in de Geerstraat 27 en 40. Bovendien zijn wij ook eenvoudig te bereiken vanuit diverse plaatsen als Heerenveen, Harderwijk, Emmeloord en omgeving. Heeft u vrijblijvende vragen over onze kleding? Neem dan telefonisch contact op via: 038 – 332 67 43. U kunt uw vragen ook mailen naar info@rmfashion.nl. Wist u dat wij u kunnen helpen met het borduren van teksten op kleding? Wij beschikken over een eigen borduurstudio!