De kostuums van Carl Gross

Ons aanbod

Dit merk is al van oudsher bekend, en is een Duits bedrijf dat al sinds 1925 bestaat.
De kostuums die ze maken zijn voor mannen van jong tot de iets ouder, dus voor iedereen.
Deze kostuums zijn in verschillende kleuren beschikbaar, en los in deelbaar. Dat wil zeggen dat de maten los van elkaar verkrijgbaar zijn. Bijvoorbeeld colbert in maat 58 en de pantalon in maat 54. Of heeft u lange of korte benen of armen, dan is dat bij dit merk geen probleem. En mocht het dan nog niet goed passen dan hebben wij daarvoor een kleermaker die alles tot in de perfectie verandert.
Daarbij kun je bij sommige kostuums ook een gilet krijgen. Dat wil dus zeggen een driedelig kostuum.
Deze kostuums zijn ook uiterst geschikt voor bv. trouw kostuums. Vaak doen we daar een los gilet bij die in verschillende kleuren en motieven beschikbaar zijn. Daardoor krijg je een hele mooie combinatie. De prijs voor een driedelig kostuum incl. overhemd, stropdas en sokken, is compleet voor de prijs van € 499,- tot € 599,- (dus een mooi trouw kostuum voor weinig!)
De kostuums die wij hebben hangen van Carl Gross noemen ze ook wel business kostuums. Dit is een NOS programma (Never Out of Stock) wat altijd na te bestellen is, of wat veel mensen die dagelijks een kostuum dragen zoals een vertegenwoordiger een tweede pantalon er bij kopen.
Hier een overzicht van de vele maten die verkrijgbaar zijn van klein tot groot, van kort tot lang:

  • 44-68 (gewone maten).
  • 23-34 (buik of kwarts maten genoemd)
  • 45-122 (lengte maten)

Dus, zo als u ziet, voor iedereen is er wel wat bij. RM Fashion is hét adres voor grote maten herenkleding. Wij zijn goed bereikbaar vanuit o.a. Kampen, ApeldoornHarderwijkEmmeloord en Heerenveen.
Voor meer informatie kunt u ons altijd bellen. Tel: 038-3326743