Paddock’s

Meer over dit merk

Paddock’s jeans met het hoofdkantoor in Bremen (Duitsland), begon in de jaren 70 met de productie van spijkerbroeken. Zo is Paddock’s sinds 40 jaar een van de weinige authentieke Duitse jeansmerken. Paddock’s jeans heeft al 4 maal de Duitse Jeans prijs gewonnen. Deze verkiezing wordt bepaald door tweeduizend jeansretailers die in opdracht van Textilwirtschaft het merkenaanbod beoordeeld op doorverkoop, kwaliteit, voorraad en service.
Paddock’s staat voor hoogwaardige jeans, innovatief ontwerp, uitstekende kwaliteit, excellente wassingen en perfecte afwerking. Paddock’s beschikt over eigen productie faciliteiten over de hele wereld, waardoor zij in staat zijn de technologische hoogstandjes tot in de puntjes te beheersen. Hierdoor is Paddock’s uitgegroeid tot een van de meest succesvolle spijkerbroeken merken.
Paddock’s jeans heeft een assortiment van klassieke tot trendy spijkerbroeken uitgevoerd in hoogwaardige kwaliteit met een perfecte pasvorm die aansluit bij de huidige tijd.
De broeken zijn leverbaar in korte lengtes zoals lengte 32 en 34 maar de lengte maten mogen bij Paddock’s ook zeker niet ontbreken. De broeken van Paddock’s zijn hierdoor dus ook leverbaar in lengte 38 en lengte 40.

Paddock’s jeans bij RM Fashion