Overhemden / blouses

overhemden blouses rm fashion

De overhemd is een onmisbaar item in de garderobe van iedere man. Bij RM Fashion hebben we een uitgebreide collectie aan grote maten heren overhemden en blouses. Wij hebben overhemden in verschillende modellen, pasvormen en voor iedere gelegenheid. Of u een overhemd zoekt voor een speciale gelegenheid, of een blouse voor alledaags, RM Fashion heeft het. Overhemden en blouses met een blokje of een ruitje, een streepje of met een opdruk of subtiele borduursel, we hebben het allemaal. Ook hebben we dress overhemden voor bij een kostuum.

RM Fashion levert kwaliteit grote maten heren overhemden en blouses van bijvoorbeeld de merken Casa Moda, Twinlife en Culture. Wij hebben een ruime keuze uit strijkvrije overhemden. Deze overhemden zijn strijkvrij door een speciale weving van het katoen garen, dat ervoor zorgt dat de stof niet kreukt. Voor het mooiste resultaat hangt u een kreukvrij overhemd direct na het wassen en zo nat mogelijk op aan een hangertje. Ideaal voor de man die niet van strijken houdt. Tevens is er een ruime keuze uit overhemden met extra lange mouwen (mouwlengte 7).

Dus ben je op zoek naar een overhemd of blouse voor een feest, naar je werk of gewoon voor lekker in je vrije tijd. Neem dan zeker eens een kijkje in 1 van onze winkels.

culture-shirts-rm fashion
olymp-overhemd-rm fashion